Vecka 39

Så är det dags att sammanfatta veckan som gått:

I svenska har vi fortsatt att läsa Pojken och Tigern. De har nu nått Halland och är för tillfället i Halmstad. Därför har vi börjat med att arbeta om Halland i OÄ:n.

På musiken hade vi "Hela skolan sjunger" där alla 1-3:or samlades i "Stilla Havet" och sjöng så det dånade. I matten har vi fortsatt vidare i boken. Som hemläxa fick vi en kluring.

Vi har haft två vikarier då Hasse och Susanne var borta på utbildningar. Ena vikarien var våran förra lärare Gerd som tyckte att det var jätteroligt att träffa alla trevliga 3:or. Den andra vikarien hette Annika och med henne fick vi spela ett roligt memory på engelska. En del nya ord lärde vi oss på det sättet. Tidigare under veckan hade vi ett litet ordkunskapstest på engelskan.

Även denna vecka har vi klätt ut oss och haft lite teater. Nu fick vi dessutom läsa lite manus och öva oss på turtagning.

Då skoljoggen regnade bort förra veckan så genomförde vi den i strålande väder i tisdags. Samtidigt samlade vi in pengar (ca 400:-) till barncancerfonden. På fredag hade vi bild och ritade en  figur som såg tokig ut genom att följa en särskild instruktion.

Förhoppningen var att hemsidan skulle vara igång den här veckan. Tyvärr får ni vänta till nästa vecka då vi tyvärr inte har hunnit med att ordna den då vi har varit på kurser.

Vi har delat ut blanketter till elevens val. De skall vara åter 6/10. Eleverna är lediga 8/10 då lärarna har en så kallad A-dag.

Nästa vecka (Vecka 40)

Måndag:
Läsläxa sid 31-36

Tisdag: Inneidrott. Ta med ombyte och duschartiklar.

Torsdag: Skolfoto

Fredag: LEDIGA (lärarna är på utbildning)

Kommentarer
Postat av: Jessica

hejsan!

vet ni vilken tid på torsdag dom ska fota sig?

Jag hade velat fota Max och Måns som syskon bild om det är möjligt.



2010-10-04 @ 12:13:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0